Főoldal Kapcsolat Telefon: (36 1) 769 04 80 E-mail: info@bwm.hu Segítség Oldaltérkép English
 
 
 
 
 
 
 

A Bridge Wealth Management Zrt. 2015 februárjától Blue Morpho Investments Zrt. néven folytatja tevékenységét, és mostantól kizárólag társadalom-, illetve környezettudatos befektetésekkel foglalkozik.

A www.bwm.hu weboldal a régi tartalom elérhetőségének érdekében megmarad, de már nem frissül tovább. Kérjük, hogy látogassa meg a www.bluemorphoinvestments.hu oldalt, illetve ha kérdése van, akkor írjon az info@bluemorphoinvestments.hu címre.


A Bridge Wealth Management oldalain található bármely tartalom szerzői jog védi, annak bármilyen másolása vagy terjesztése kizárólag a tulajdonos írásos hozzájárulásával lehetséges. Bármely információ átvétele és közzététele csak a Bridge Wealth Managementre való hivatkozással történhet. Internetes hivatkozás esetén az oldalon linket is el kell helyezni, amely a Bridge Wealth Management főoldalára mutat.
A Bridge Wealth Management név és logó bejegyzett védjegy. A logó felhasználásához a tulajdonos írásos hozzájárulása szükséges.
A Bridge Wealth Management lehetőségei szerint minden információt ellenőriz, amely az oldalon közlésre kerül. Ennek ellenére előfordulhat, hogy szándékos félrevezetés, vagy adatszolgáltatási, technikai hiba esetén a közzétett információ nem felel meg a valóságnak. Ezért az üzemeltető nem vállalja a felelősséget a valóságnak nem megfelelő információkból adódó károkért.
A Bridge Wealth Management fenntartja a jogot bármely szolgáltatásának felfüggesztésére, megszüntetésére, tartalmának módosítására, fizetőssé tételére. A Bridge Wealth Management szintén fenntartja a jogot a regisztrációs folyamat megváltoztatására, regisztráció vagy előfizetés elutasítására.
Fenntartjuk a jogot, hogy a hozzánk érkező levelek tartalmát, és az arra adott választ, akár azok egyes részleteit, a levél küldőjének nevével, de más személyi adatának közlése nélkül weboldalunkon közzétegyünk. A levél vagy email küldője annak elküldésével ezt tudámásul veszi és ehhez kifejezetten hozzájárul.

Az oldalon található elemzések, adatlapok egészének vagy annak egy részének másolása, közlése, vagy egyéb formában történő felhasználása kizárólag a tulajdonos írásbeli hozzájárulásával történhet. Az elemzések és adatlapok kizárólag tájékoztató jellegű információkat tartalmaznak, és nem jelentenek felhívást bármely pénzügyi instrumentumban való pozíció felvételére. A Bridge Wealth Management nem vállal felelősséget az elemzésekből vagy adatlapokból való következtetések levonásából eredő esetleges károkért.

Cégadataink ide kattintva találhatóak meg.